Plasztikai, esztétikai sebészet

Mellplasztika néhány óra alatt, fájdalom nélkül, ambulánsan

T

 

öbb mint egy évtizede fennálló plasztikai sebészeti rendelésünk fő célkitűzése, hogy nyugodt körülmények között, kellemes környezetben történjen a konzultáció. A rendelésen, mellplasztika esetében bemutatjuk a különböző implantátumokat. Ráncfeltöltés esetén valós előmodellezéssel néhány órára biztosítani tudjuk, hogy élőben lássa a feltöltés hatását a páciens. Ezzel a módszerrel eldöntheti a páciens megfelelő-e számára a feltöltéses módszer, ill. mennyi anyagra van szükség a kívánt hatás elérésére. A különböző alakformálással járó beavatkozások előtt, a valós test 3 dimenziós beszkennelése után, a várható eredményt virtuális módon tudjuk modellezni. Így a kívánt formákat, azok nagyságát a páciens jobban meg tudja ítélni. A kisajkak formai és nagyságbeli eltérései kisajak plasztikával oldhatóak meg. Bár általában nem közvetlenül a plasztikai sebészethez tartozik az anuszplasztika, mégis érdemes megemlíteni, mivel sokak számára jelent problémát. A végbél körül kialakult bőrtaréjok (caruncula), nemcsak tisztálkodásbeli, de sokszor ugyanolyan kényelmi és esztétikai panaszt okoznak, mint a kisajkak elváltozása. Ezen elváltozások zömében a nőket érintik és nem ritkán a szülések után alakulnak ki.

Plasztikai sebészetünk által nyújtott szolgáltatások:

 • első és alsó szemhéj megereszkedésének megbeszélése, mely bizonyos alkati adottságok mellett már 40 éves kortól zavaróvá válhat
 • arcplasztika különböző típusainak megbeszélése, modellezése
 • mellplasztika, mellnagyobbítás, mell megereszkedéssel felmerülő kérdések megbeszélése, mell implantátumok bemutatása, valós idejű, 3 dimenziós modellezés.
 • alakformálás, hasplasztika, karplasztika, zsírleszívás, fogyókúra utáni esztétikai sebészeti megoldások konzultációja, modellezése.
 • injekciós, feltöltéses kezelések, (Botox, ráncfeltöltő anyagok, saját plazma és zsír ) lehetőségének, alkalmazhatóságának megbeszélése,
 • fülplasztika
 • visszeresség magas szintű esztétikai megoldása
 • bőrelváltozások, hegek kezelésének, megszüntetésének megbeszélése, legjobb megoldás kiválasztása.
 • intim plasztika az intim területen elhelyezkedő alapvetően esztétikai panaszt okozó elváltozások megoldását foglalja magában.


Speciális vizsgáló eljárásaink

Kattintson a képre!

Ráncfeltöltés valós modellezése

A vizsgálat ára: 10 ezer FT

 

3 dimenziós komputeres alak modellezés

A vizsgálat ára: 15 ezer FT

 

Speciális műtéti eljárásaink

Kattintson a képre!

Ambuláns, fájdalom nélkül történő mellplasztika

A beavatkozás ára: 300-750 ezer FT


Visszér eltávolítás vágás nélkül, ambulánsan

A beavatkozás ára:35-165 ezer FT


További képek és információ a plasztikai sebészeti beavatkozás oldalunkon

Kérdések és válaszok
 • Kinél javasolt a mellfelvarrás ?

  Kis mellek esetében általában nem jön szóba.. Másrészt el kell fogadni azt a tényt, hogy a mellfelvarrásnál hegek lesznek a műtét után, bár ezek legtöbbször nem okoznak esztétikai zavart.

 • Szájfeltöltésnek meddig tart a hatása?

  Ajakfeltöltés esetében, mint minden egyéb ráncfeltöltés esetében,annak tartóssága függ a feltöltő anyagtól, életkortól, illetve bőr és kötőszöveti adottságoktól. Leggyakrabban fél-másfél évig tart az ajakfeltöltés hatása felszívódó anyagokat alkalmazva.

 • Miért érdemes modellezni a ráncfeltöltés utáni állapotot?

  Annak érdekében végezzük, hogy a páciens átmenetileg megnézhesse a feltöltés után kialakuló állapotot, hogy az kellően fog-e tetszeni neki. Másrészt a feltöltő anyag mennyiségére vonatkozóan is információt nyerünk.

 • Minden esetben el tudják távolítani a visszereket vágás nélkül?

  A legtöbb alkalommal igen. Bizonyos visszér típusoknál szükség lehet a lézeres kezelésen kívül a lágyékhajlatnál, még ritkábban a térdhajlatnál egy kis vágást ejteni. Ezek a hegek általában szépen, minimális nyommal gyógyulnak.

Kép és videó galéria

Kapcsolódó témák

 • "Innovatív Medicina - C-Medic Orvosi Centrum"

 • "Egészség, Szépség, Harmónia"